Author Topic: 36 Roster Hack (v1.0) "The Holy Grail"  (Read 2303 times)

Offline Jonnydragon88

  • Uncanny Member
  • *
  • Posts: 41
  • Upvotes: 4
Re: 36 Roster Hack (v1.0) "The Holy Grail"
« Reply #45 on: September 13, 2019, 08:34am »
I didnít use Sunfire (anyone one know how to make mannequins from playable models), but it all went great! Using all 36 with no glitches! Many of the NCPís are Moon Knight though (or the 25 in your menu) but thatís about it.

BTW, the best way to get them all shown in frame is to back up/zoom out the camera. Or move some characters to the back, behind others (though I doubt thatís possible at the time or you'd have done it).

Totally making 108, across three herostat files of course. Keep up he good work :scarletw:!
Love me, hate me, say what you mod about me, but all of the boys and all of the girls are beggin to If U Seek Amy 💁🏾‍♀️😉😈

Offline Outsider

  • From The Darkest Realm
  • Admin
  • Incredible Member
  • ************
  • Posts: 2233
  • Upvotes: 229
Re: 36 Roster Hack (v1.0) "The Holy Grail"
« Reply #46 on: September 13, 2019, 12:14pm »
Many of the NCPís are Moon Knight though (or the 25 in your menu) but thatís about it.


Hang on -- where did you see NPCs as Moon Knight (first character on your herostat) Was this at a HUB like Stark Tower? I ask because before releasing it, I checked Stark Tower 1, the Sanctum Santorum, and Attilan, and no NPCs were changed. The game's memory was supposed to have been increased to eliminate those NPC glitches.


Offline Jonnydragon88

  • Uncanny Member
  • *
  • Posts: 41
  • Upvotes: 4
Re: 36 Roster Hack (v1.0) "The Holy Grail"
« Reply #47 on: September 13, 2019, 04:40pm »
Hang on -- where did you see NPCs as Moon Knight (first character on your herostat) Was this at a HUB like Stark Tower? I ask because before releasing it, I checked Stark Tower 1, the Sanctum Santorum, and Attilan, and no NPCs were changed. The game's memory was supposed to have been increased to eliminate those NPC glitches.

Well, when I talk to Black Widow and Daredevil (maybe a few others Iíll check again and return) it says ĎTalk to Moon Knightí next to the talk button, not their model if thatís what you thought I meant. This has only happened in the Sanctum though. It does not do this with Nick Fury for some reason.
Love me, hate me, say what you mod about me, but all of the boys and all of the girls are beggin to If U Seek Amy 💁🏾‍♀️😉😈

Offline Outsider

  • From The Darkest Realm
  • Admin
  • Incredible Member
  • ************
  • Posts: 2233
  • Upvotes: 229
Re: 36 Roster Hack (v1.0) "The Holy Grail"
« Reply #48 on: September 13, 2019, 09:10pm »
Well, when I talk to Black Widow and Daredevil (maybe a few others Iíll check again and return) it says ĎTalk to Moon Knightí next to the talk button, not their model if thatís what you thought I meant. This has only happened in the Sanctum though. It does not do this with Nick Fury for some reason.

Oh, well then that's an easy fix. Krisan once changed it to "Initiate Conversation" to eliminate that, but I'll see if that happens in my game to confirm that.


Offline Big Boss

  • Uncanny Member
  • *
  • Posts: 30
  • Upvotes: 0
  • ''Kept you waiting, huh?''
Re: 36 Roster Hack (v1.0) "The Holy Grail"
« Reply #49 on: September 13, 2019, 10:49pm »
Got a problem, I installed the 36 Roster mod, but when I try to open the game, it shows an error notice that says: could not detect the game version, contact the mod creator. Can someone help me, I need to start working on some skins for my mod and I won't be able to test them until I fix this.
« Last Edit: September 13, 2019, 11:26pm by Big Boss »

Offline Outsider

  • From The Darkest Realm
  • Admin
  • Incredible Member
  • ************
  • Posts: 2233
  • Upvotes: 229
Re: 36 Roster Hack (v1.0) "The Holy Grail"
« Reply #50 on: September 14, 2019, 09:46pm »
So I spent some time looking through some of these problems that were reported... I ask that from now on, please specify what exactly happened in detail and what you installed in your game before the 36R, as it has appeared that the 36R is not the cause of these problems, and I don't want people thinking that the 36R is loaded with problems when it isn't. When in doubt, do a clean install, then the OCP (Official Characters Pack), then the 36R.


A second thing I just found out, it seems like while the Sepulchre fix works great, everyone's working just fine there, something still causes issues with the Stygian Abyss section (the actual Mephisto bossfight level). With one combination of characters (Iron Man, Spider-Man, Batman, Superman) only the last character had powers and only some of them worked, while with another combination (Batman, Ghost Rider, Stan Lee) the game just sat on the loading screen and then froze.

My hunch is this is due to the 117 fightmove limit that still exists?

Well, I played as that same team and went to the Sepulchre stage (before the Stygian Abyss) and the game froze at the loading screen. So I have reason to believe that the 117 fightmove limit is indeed the reason. Although I would have to count the fightmoves of each of them to confirm this.


Well, when I talk to Black Widow and Daredevil (maybe a few others I’ll check again and return) it says ‘Talk to Moon Knight’ next to the talk button, not their model if that’s what you thought I meant. This has only happened in the Sanctum though. It does not do this with Nick Fury for some reason.

I checked both areas of the Sanctum Santorum and I didn't see that. They all say "Talk to (the correct character)" and are correct. Something else may be the cause of that. If you've used the 28R or 33R, make sure that both are uninstalled.


Got a problem, I installed the 36 Roster mod, but when I try to open the game, it shows an error notice that says: could not detect the game version, contact the mod creator. Can someone help me, I need to start working on some skins for my mod and I won't be able to test them until I fix this.

I have never seen that error notice before, and you didn't provide details of what you did to your game before the 36R. So, I would suggest a clean install of the game, then OCP (Official Characters Pack). If everything is fine, then add 36R and see if you still get that notice -- which you shouldn't.


Offline Big Boss

  • Uncanny Member
  • *
  • Posts: 30
  • Upvotes: 0
  • ''Kept you waiting, huh?''
Re: 36 Roster Hack (v1.0) "The Holy Grail"
« Reply #51 on: September 14, 2019, 11:02pm »
So I spent some time looking through some of these problems that were reported... I ask that from now on, please specify what exactly happened in detail and what you installed in your game before the 36R, as it has appeared that the 36R is not the cause of these problems, and I don't want people thinking that the 36R is loaded with problems when it isn't. When in doubt, do a clean install, then the OCP (Official Characters Pack), then the 36R.


Well, I played as that same team and went to the Sepulchre stage (before the Stygian Abyss) and the game froze at the loading screen. So I have reason to believe that the 117 fightmove limit is indeed the reason. Although I would have to count the fightmoves of each of them to confirm this.


I checked both areas of the Sanctum Santorum and I didn't see that. They all say "Talk to (the correct character)" and are correct. Something else may be the cause of that. If you've used the 28R or 33R, make sure that both are uninstalled.


I have never seen that error notice before, and you didn't provide details of what you did to your game before the 36R. So, I would suggest a clean install of the game, then OCP (Official Characters Pack). If everything is fine, then add 36R and see if you still get that notice -- which you shouldn't.

I did that, before I had 33 Roster hack installed, so I reinstalled the game, alongside Official Characters pack and then I installed 36 Roster hack, I always do a clean install before adding any important mod. Well, I guess I'm just going to use the normal character roster, since I couldn't find any way to fix this and I want to keep working on my project, but thanks anyway.

Offline nikita488

  • Marvel Modder
  • Sir Posts-a-lot
  • **********
  • Posts: 101
  • Upvotes: 43
Re: 36 Roster Hack (v1.0) "The Holy Grail"
« Reply #52 on: September 14, 2019, 11:37pm »
You need NoCD Game.exe file.

Offline Big Boss

  • Uncanny Member
  • *
  • Posts: 30
  • Upvotes: 0
  • ''Kept you waiting, huh?''
Re: 36 Roster Hack (v1.0) "The Holy Grail"
« Reply #53 on: September 15, 2019, 10:00am »
You need NoCD Game.exe file.

Thanks it worked, looks like there was something wrong with the Game.exe file.