Author Topic: captain universe loadscreen  (Read 7289 times)

Offline Shauny7488

  • Incredible Member
  • *****
  • Posts: 809
  • Upvotes 1
  • "It's more fun to mock you than to fight you!"
captain universe loadscreen
« on: February 19, 2009, 06:57pm »
im nearly finished making my first contribution to marvel mods, a captain universe loadscreen, as soon as i figure out the technical side of converting the files and all that stuff ill upload it, but for now all you get is a pic. Dont judge it too harshly, i know its not the best... :D lol

i WAS going to have a cap uni/invis woman pic in there, but i couldnt find any good ones, sorry invis woman fans

if someone could find me a higher res cap uni title, would be most appreciated

some feedback too would be nice
« Last Edit: February 23, 2009, 03:14am by Shauny7488 »

Offline fox456

  • Marvel Modder
  • Invincible Member
  • **********
  • Posts: 4240
  • Upvotes 84
Re: captain universe loadscreen
« Reply #1 on: March 01, 2009, 11:15am »
Your loadscreen looks great!  What software do you use to make a loadscreen?  Do we have a Captain Universe mod yet?
Use this poll to tell everyone where you are from:

http://marvelmods.com/forum/index.php/topic,3929.msg73927.html#msg73927

Offline Shauny7488

  • Incredible Member
  • *****
  • Posts: 809
  • Upvotes 1
  • "It's more fun to mock you than to fight you!"
Re: captain universe loadscreen
« Reply #2 on: March 01, 2009, 03:23pm »
no, not yet, i was hoping that this would generate some inspiration :)

Offline Shauny7488

  • Incredible Member
  • *****
  • Posts: 809
  • Upvotes 1
  • "It's more fun to mock you than to fight you!"
Re: captain universe loadscreen
« Reply #3 on: March 10, 2009, 04:20am »
well, seeing as my ask for a higher res cap uni title went unanswered, what ive decided to do is to upload the title into illustrator and do a vector trace of the various parts, which will take AGES. but could look rather good. it could also however look pretty darn crappy XD

p.s. i found a rather good picture that would make a sweet loadscreen for silver samurai, possible next on my short list LOL

Offline fox456

  • Marvel Modder
  • Invincible Member
  • **********
  • Posts: 4240
  • Upvotes 84
Re: captain universe loadscreen
« Reply #4 on: March 10, 2009, 03:22pm »
well, seeing as my ask for a higher res cap uni title went unanswered, what ive decided to do is to upload the title into illustrator and do a vector trace of the various parts, which will take AGES. but could look rather good. it could also however look pretty darn crappy XD

That sounds really complicated.
Use this poll to tell everyone where you are from:

http://marvelmods.com/forum/index.php/topic,3929.msg73927.html#msg73927

Offline Dihan

  • Moderator
  • Invincible Member
  • ***********
  • Posts: 2824
  • Upvotes 35
Re: captain universe loadscreen
« Reply #5 on: March 10, 2009, 04:11pm »
Not really. I "draw" my icons using vectors.
Please do not contact me for any help in modding-related matters.
It is likely that you'll find what you need by searching the forum.

Offline fox456

  • Marvel Modder
  • Invincible Member
  • **********
  • Posts: 4240
  • Upvotes 84
Re: captain universe loadscreen
« Reply #6 on: March 10, 2009, 05:27pm »
What kind of software do you use to draw vectors and make icons?
Use this poll to tell everyone where you are from:

http://marvelmods.com/forum/index.php/topic,3929.msg73927.html#msg73927

Offline Shauny7488

  • Incredible Member
  • *****
  • Posts: 809
  • Upvotes 1
  • "It's more fun to mock you than to fight you!"
Re: captain universe loadscreen
« Reply #7 on: March 10, 2009, 07:12pm »
adobe suite usually (photoshop etc) vector tracing isnt hard, but if you want to do it properly its pretty time consuming

Offline Shauny7488

  • Incredible Member
  • *****
  • Posts: 809
  • Upvotes 1
  • "It's more fun to mock you than to fight you!"
Re: captain universe loadscreen
« Reply #8 on: March 11, 2009, 02:51pm »
nearly finished the vector traced title, importing into photoshop for some tweaking, but thank god im finished with illustrator :D

Offline Dihan

  • Moderator
  • Invincible Member
  • ***********
  • Posts: 2824
  • Upvotes 35
Re: captain universe loadscreen
« Reply #9 on: March 11, 2009, 03:00pm »
Just a heads-up:

You won't be able to see the loadscreen if it's not from a character in the currently used Herostat.
Please do not contact me for any help in modding-related matters.
It is likely that you'll find what you need by searching the forum.

Offline Shauny7488

  • Incredible Member
  • *****
  • Posts: 809
  • Upvotes 1
  • "It's more fun to mock you than to fight you!"
Re: captain universe loadscreen
« Reply #10 on: March 11, 2009, 03:19pm »
whys that Dihan?

Offline Dihan

  • Moderator
  • Invincible Member
  • ***********
  • Posts: 2824
  • Upvotes 35
Re: captain universe loadscreen
« Reply #11 on: March 11, 2009, 03:24pm »
Because it's how the game works. For the generic character loadscreens, the character must be in the herostat for their loadscreen to appear.

For example, I have three herostats - Original, Miscellaneous and X-Men. I continuously get the same three loadscreens no matter what when I start a new game. Beta Ray Bill for original, Apocalypse for miscellaneous and Archangel for X-Men. I never get any of the others when I use a different herostat.
Please do not contact me for any help in modding-related matters.
It is likely that you'll find what you need by searching the forum.

Offline Shauny7488

  • Incredible Member
  • *****
  • Posts: 809
  • Upvotes 1
  • "It's more fun to mock you than to fight you!"
Re: captain universe loadscreen
« Reply #12 on: March 11, 2009, 03:26pm »
<palm to forehead> NOW they tell me...! :P i guess i better get stared on a cap uni mod then. not that i know where to start mind you lol

Offline Dihan

  • Moderator
  • Invincible Member
  • ***********
  • Posts: 2824
  • Upvotes 35
Re: captain universe loadscreen
« Reply #13 on: March 11, 2009, 03:34pm »
You could just name it as another character's number. For example, if you always use Captain Marvel you could name it 17302 and it'll show up when you have Captain Marvel in your Herostat.
Please do not contact me for any help in modding-related matters.
It is likely that you'll find what you need by searching the forum.

Offline Shauny7488

  • Incredible Member
  • *****
  • Posts: 809
  • Upvotes 1
  • "It's more fun to mock you than to fight you!"
Re: captain universe loadscreen
« Reply #14 on: March 11, 2009, 03:36pm »
i COULD, but with all of you guys busy all the time i suppose its about time i got off my butt and made something huh? lol