Author Topic: Cabral's mods (M: The Sentry/ Void, Loki, Odin, Thor, Sif. NM: MK, SW, ANIME).  (Read 204199 times)

Offline Username

  • Uncanny Member
  • *
  • Posts: 31
  • Upvotes 1
And, did you fix your Iron man issue?

yeah, fixed it. it was easy at the end ahahah

Offline Julio Cabral

  • Marvel Modder
  • Incredible Member
  • **********
  • Posts: 1019
  • Upvotes 165
Everyone. A Thanos MCU Booster have been released, contains MCU skins, Infinity Stones powers, Black Order and more. Check it out here:
http://marvelmods.com/forum/index.php/topic,8986.msg191713.html#msg191713

Offline Aventureiromax

  • Marvel Modder
  • Incredible Member
  • **********
  • Posts: 1011
  • Upvotes 123
  • Skinner
Good job mi Amigo ;) It was what he needed :applause: :rockon:
Marvel Skins Here

DC Skins And Others Here

Offline Julio Cabral

  • Marvel Modder
  • Incredible Member
  • **********
  • Posts: 1019
  • Upvotes 165
Good job mi Amigo ;) It was what he needed :applause: :rockon:
Thanks!
Also, thanks to user Stickbro for notice that Thanos health can be compromised, so I've take care of that issue, link updated.
If you want to do it yourself, just edit the "body = 50 ;" from herostat to "body = 7 ;"
Sorry guys. My bad.

Offline MelloMods

  • Marvel Modder
  • Incredible Member
  • **********
  • Posts: 619
  • Upvotes 54
Everyone. A Thanos MCU Booster have been released, contains MCU skins, Infinity Stones powers, Black Order and more. Check it out here:
http://marvelmods.com/forum/index.php/topic,8986.msg191713.html#msg191713

Looks very impressive. Thank You! Thanos has come a long way!

^^view MelloMods' Mods^^

Offline neutralen

  • Rook
  • *
  • Posts: 14
  • Upvotes 1
Hello, I have a problem. Today, I downloaded MCU-THANOS' Mod. But unfortunately, When I used the "all power" code (game mode: normal), the HP was modified to "2/2". I've checked the HEROSTAT but The HP is still changing. PD: I tried to use other codes but It's the same problem.
« Last Edit: May 23, 2019, 09:25pm by neutralen »

Offline Julio Cabral

  • Marvel Modder
  • Incredible Member
  • **********
  • Posts: 1019
  • Upvotes 165
Hello, I have a problem. Today, I downloaded MCU-THANOS' Mod. But unfortunately, When I used the "all power" code (game mode: normal), the HP was modified to "2/2". I've checked the HEROSTAT but The HP is still changing. PD: I tried to use other codes but It's the same problem.
You are not the first reporting this. However, looking into it, I can't find the same issue. I have done the same you have, use the cheat code in normal, easy and hard mode, but nothing.
You are using the mod in a New game right?

Offline neutralen

  • Rook
  • *
  • Posts: 14
  • Upvotes 1
Yes. Maybe I should try in a Game with only Thanos' mod in the files of MUA. Perhaps I forgot something to install before like the Official Characters pack/mods.
Pd: This is funny. yesterday, I wanted to play with thanos, magneto, dormammu and galactus but the game stopped working. I didn't think they were so powerful to affect the videogame. Hahaha.
« Last Edit: May 24, 2019, 04:37pm by neutralen »

Offline neutralen

  • Rook
  • *
  • Posts: 14
  • Upvotes 1
By the way, when I put 5 points to the "power blast" (MCU THANOS' MOD 1st power), it indicates that you need to reach "LEVEL 140" in order to add another point (it happened when I played with the normal mode).

Ah... I have another question, if I wanted to modify the scope range of an xtreme attack, What file I need to modify??
« Last Edit: May 25, 2019, 01:12pm by neutralen »

Offline neutralen

  • Rook
  • *
  • Posts: 14
  • Upvotes 1
When I modified this:

Thanos "talent file":

   talent {
   descname = Power Blast ;
   description = A powerful cosmic beam.  $PT_CHARGE ;
   descshort = Beam ;
   icon = 0 ;
   icon_texture = textures/ui/thanos_icons.png ;
   name = than_p1 ;
   power = power1 ;
      talentvalues {
         talentvalue {
         level = 1 ;
         name = than_p1_req ;
         value = 1 ;
         }

         talentvalue {
         level = 5 ;
         name = than_p1_req ;
         value = 5 ;
         }

         talentvalue {
         level = 6 ;
         name = than_p1_req ;
         value = 14 ;               (the original had value = 140, 200, 270, 340, 380)
         }

         talentvalue {
         level = 9 ;
         name = than_p1_req ;
         value = 20 ;
         }

         talentvalue {
         level = 10 ;
         name = than_p1_req ;
         value = 27 ;
         }

         talentvalue {
         level = 14 ;
         name = than_p1_req ;
         value = 34 ;
         }

         talentvalue {
         level = 15 ;
         name = than_p1_req ;
         value = 38 ;
         }

The problem with "Power blast (power1)" = "rank required: 140" was fixed, tha's What I think.
« Last Edit: May 24, 2019, 06:32pm by neutralen »

Offline Julio Cabral

  • Marvel Modder
  • Incredible Member
  • **********
  • Posts: 1019
  • Upvotes 165
I see, that talent requeriments for power 1 was wrong. Thanks for notice it. I'll see if I can upload an update.

Ah... I have another question, if I wanted to modify the scope range of an xtreme attack, What file I need to modify??

That is a thing in the powerstyle, you should touch the radius of the power.

Offline neutralen

  • Rook
  • *
  • Posts: 14
  • Upvotes 1
Got it. Thanks!

Offline Julio Cabral

  • Marvel Modder
  • Incredible Member
  • **********
  • Posts: 1019
  • Upvotes 165
Looks very impressive. Thank You! Thanos has come a long way!
Thanks! I hope to update Thanos in his Comicbook versionas well.

Everyone. Notice that MCU Captain America have been updated with new faces and new Endgame skin. Also Endgame Rocket Raccon is released.Check them here:
http://marvelmods.com/forum/index.php/topic,8986.msg191713.html#msg191713

Offline Marco123Gutierrez

  • Rook
  • *
  • Posts: 7
  • Upvotes 1
Hey Julio would you be able to release all four black order skins

Offline Julio Cabral

  • Marvel Modder
  • Incredible Member
  • **********
  • Posts: 1019
  • Upvotes 165
Hey Julio would you be able to release all four black order skins
The ones that are in my Thanos MCU Booster are rigged. Not sure if they work as skins.

Everyone. Ronan the Accuser and an update to Tony Stark is released along with some Chitauri at http://marvelmods.com/forum/index.php/topic,8986.msg191713.html#msg191713
Enjoy.