Hello

Welcome, Guest. To unlock the rest of the forums
please login or register.
Did you miss your activation email?

Author Topic: HeroSelectXML2 V1.2 RELEASED (international language support)  (Read 36630 times)

x man
  • Guest
Re: HeroSelectXML2 V1.2 RELEASED (international language support)
« Reply #45 on: April 19, 2009, 09:20am »
ok i'm confused i have 2 new characters (dust and polaris) in the herostat and the heroselect and after i use the custom option and choose about 19 characters for my team and click accept team then i click run xml2. but it won't run and i know that you said that it won't work on some computers so how do i get it to work.

Offline Norrin Radd

  • Marvel Modder
  • Incredible Member
  • **********
  • Posts: 2279
  • Upvotes: 15
Re: HeroSelectXML2 V1.2 RELEASED (international language support)
« Reply #46 on: April 19, 2009, 10:02am »
After you click accept, instead of clicking run you can start the game as you normally would by double clicking the xml2 icon on the desktop for example

x man
  • Guest
Re: HeroSelectXML2 V1.2 RELEASED (international language support)
« Reply #47 on: April 19, 2009, 05:09pm »
but i don't close heroselect right? ok never mind but now i have a new problem. When I open up the game Dust and Polaris are in the roster but when i click on them they don't appear on a platform but there name is on the side of the screen to show they're on my team. After i click enter or the skin button it exits out of the program and leaves heroselect. Please help me once and for all lol. :polaris: :dust:
« Last Edit: April 19, 2009, 06:10pm by x man »

Offline Norrin Radd

  • Marvel Modder
  • Incredible Member
  • **********
  • Posts: 2279
  • Upvotes: 15
Re: HeroSelectXML2 V1.2 RELEASED (international language support)
« Reply #48 on: April 19, 2009, 10:41pm »
You can close Heroselect after you have clicked accept (so you can close it before running the game)

x man
  • Guest
Re: HeroSelectXML2 V1.2 RELEASED (international language support)
« Reply #49 on: April 20, 2009, 02:13pm »
Okay, thanks a lot.

x man
  • Guest
Re: HeroSelectXML2 V1.2 RELEASED (international language support)
« Reply #50 on: April 20, 2009, 02:27pm »
Still no picture and when I do click on them it kicks me out. That is if i can even get in the game because now when i get to the menu i click load game and keeps coming asking me new game, load game, danger room, etc. I know i'm probably bugging you but i'm just really confused. If you could just tell me how to get their picture and be able to see them on their platform and why it keeps kicking me out of the game then I'll be really happy. Thanks a lot.
« Last Edit: April 20, 2009, 03:01pm by x man »

x man
  • Guest
Re: HeroSelectXML2 V1.2 RELEASED (international language support)
« Reply #51 on: April 25, 2009, 10:51am »
Hello can anyone help me please

Offline Norrin Radd

  • Marvel Modder
  • Incredible Member
  • **********
  • Posts: 2279
  • Upvotes: 15
Re: HeroSelectXML2 V1.2 RELEASED (international language support)
« Reply #52 on: April 25, 2009, 02:56pm »
I'm not really sure what your problem is, but from what I can tell I don't think it is related to Heroselect. You may want to open a new thread asking for help.

x man
  • Guest
Re: HeroSelectXML2 V1.2 RELEASED (international language support)
« Reply #53 on: April 25, 2009, 06:59pm »
ok thanks anyways

Offline blackpanther2009
  • Uncanny Member
  • *
  • Posts: 47
  • Upvotes: 1
Re: HeroSelectXML2 V1.2 RELEASED (international language support)
« Reply #54 on: April 28, 2009, 02:12am »
with this mod, do you still have to de-compile/compile a mod first

Offline Venom
  • Incredible Member
  • *****
  • Posts: 1198
  • Upvotes: 2
  • The Symbiote Monster
Re: HeroSelectXML2 V1.2 RELEASED (international language support)
« Reply #55 on: April 28, 2009, 05:04pm »
No , you  just have to enter the characters herostat in the herostat.cfg (Opened with notepad or any other text file editor) much easier and faster.

Offline blackpanther2009
  • Uncanny Member
  • *
  • Posts: 47
  • Upvotes: 1
Re: HeroSelectXML2 V1.2 RELEASED (international language support)
« Reply #56 on: April 29, 2009, 11:31am »
thanks

Offline havok83

  • Uncanny Member
  • *
  • Posts: 48
  • Upvotes: 0
Re: HeroSelectXML2 V1.2 RELEASED (international language support)
« Reply #57 on: April 29, 2009, 08:15pm »
I have a problem. Everytime I assemble my team, I go to Launch the game and it says File Not Found. Is there any place special Im supposed to put this program?

Offline Norrin Radd

  • Marvel Modder
  • Incredible Member
  • **********
  • Posts: 2279
  • Upvotes: 15
Re: HeroSelectXML2 V1.2 RELEASED (international language support)
« Reply #58 on: April 30, 2009, 05:34am »
From the first post:

Notes for V1.0
There is a small problem where the game may not launch from HeroSelectXML2. I may fix this in future versions.
You need to add a character to use the default team correctly

...

it seems there is a glitch where the game doesnt run/launch from the hero selector, not sure if i'll be able to get this to work or not, it worked fine for mua. it may just be a problem that i am experiencing and others wont face this.


Offline blackpanther2009
  • Uncanny Member
  • *
  • Posts: 47
  • Upvotes: 1
Re: HeroSelectXML2 V1.2 RELEASED (international language support)
« Reply #59 on: April 30, 2009, 09:17pm »
my problem for this mod is that i can't get the mods i downloaded to show up in game. i'm pretty sure i followed the directions well enough