Hello

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Author Topic: Cates' Stuff: Fantastic Four Upgrades, Namor Loadscreen, Apocalypse, Quasar  (Read 86793 times)

Offline PacaveliTheDon

  • Astonishing Member
  • ***
  • Posts: 100
  • Upvotes: 0
Re: Apocalypse v1.5; Quasar v1.1 Released
« Reply #30 on: July 12, 2008, 02:33pm »
i seem to be having the same problem again with this version of Apocalypse as i did with the older one...the icons don't show up when i bring up the powers...but they do show up when i am at the character menu...any ideas on how to fix this problem and is anyone else experiencing this...

Offline Cates

  • Moderator
  • Incredible Member
  • ***********
  • Posts: 545
  • Upvotes: 6
  • Marvel's First Family
Re: Apocalypse v1.5; Quasar v1.1 Released
« Reply #31 on: July 12, 2008, 08:41pm »
Pacaveli - Sorry to hear you're having issues. This is the first time I've heard this issue, and I don't have it on my end. That's usually an indication of an issue with the pkgb's.

I'd say make sure you put the pkgb files in the right spot as a first check.

Anyone else having the same problem?

Offline Cates

  • Moderator
  • Incredible Member
  • ***********
  • Posts: 545
  • Upvotes: 6
  • Marvel's First Family
Re: Apocalypse v1.5; Quasar v1.1 Released
« Reply #32 on: July 12, 2008, 10:02pm »
Here's what I hope is a fix to the Immortal Slam power. I don't have time to test for a week or so, but hopefully this does the trick. Let me know if it doesn't. Just overwrite the old ps_apocalypse in data/powerstyles.

http://www.mediafire.com/download.php?1cmjmetx0gi

putemup
  • Guest
Re: Apocalypse v1.5; Quasar v1.1 Released
« Reply #33 on: July 12, 2008, 10:26pm »
i seem to be having the same problem again with this version of Apocalypse as i did with the older one...the icons don't show up when i bring up the powers...but they do show up when i am at the character menu...any ideas on how to fix this problem and is anyone else experiencing this...


I have the same problem.  No icons during gameplay.

putemup
  • Guest
Re: Apocalypse v1.5; Quasar v1.1 Released
« Reply #34 on: July 12, 2008, 10:50pm »
Here's what I hope is a fix to the Immortal Slam power. I don't have time to test for a week or so, but hopefully this does the trick. Let me know if it doesn't. Just overwrite the old ps_apocalypse in data/powerstyles.

http://www.mediafire.com/download.php?1cmjmetx0gi

Just tested it and it looks like the immortal slam now does zero damage.  Anybody else test it yet?

Offline Cates

  • Moderator
  • Incredible Member
  • ***********
  • Posts: 545
  • Upvotes: 6
  • Marvel's First Family
Re: Apocalypse v1.5; Quasar v1.1 Released
« Reply #35 on: July 13, 2008, 09:10pm »
OK, going to have to go back to the drawing board on Immortal Slam.

I have no idea why you guys aren't seeing icons. Is it just on certain skins?

Anyway, I'm off for a week. Don't know if I'll get to check in on the boards or not. Have fun . . .

Offline PacaveliTheDon

  • Astonishing Member
  • ***
  • Posts: 100
  • Upvotes: 0
Re: Apocalypse v1.5; Quasar v1.1 Released
« Reply #36 on: July 14, 2008, 10:26am »
its happening on all of the skins...i had this problem with the old apocalypse mod...i even tried removing all of the files pertaining to him and reinstalling and no difference...

here's what i have entered into the herostat:
Code: [Select]
stats {
   ailevel = 2 ;
   autospend = bruiser ;
   body = 7 ;
   characteranims = 231_apocalypse ;
   charactername = Apocalypse ;
   level = 1 ;
   menulocation = 25 ;
   mind = 4 ;
   moveset1 = moveset_flying ;
   name = Apocalypse ;
   playable = true ;
   powerstyle = ps_apocalypse ;
   scale_factor = 1.15 ;
   scriptlevel = 3 ;
   skin = 23101 ;
   skin_01_name = Ultimate ;
   skin_02 = 02 ;
   skin_02_name = Age of Apocalypse ;
   skin_03 = 03 ;
   skin_03_name = Classic ;
   skin_04 = 04 ;
   skin_04_name = Sinister ;
   sounddir = apoc_m ;
   strength = 10 ;
   team = hero ;
   textureicon = 4 ;
      Race {
      name = Mutant ;
      }

      Race {
      name = XMen ;
      }

      talent {
      level = 1 ;
      name = apoc_teleport ;
      }

      talent {
      level = 1 ;
      name = apoc_blast ;
      }

      talent {
      level = 1 ;
      name = fightstyle_default ;
      }

      talent {
      level = 1 ;
      name = might ;
      }

      talent {
      level = 1 ;
      name = flight ;
      }

      talent {
      level = 1 ;
      name = healing_factor ;
      }

      talent {
      level = 1 ;
      name = block ;
      }

      talent {
      level = 1 ;
      name = melee_moves ;
      }

      BoltOn {
      bolt = Bip01 L Hand ;
      model = models/bolton/apocalypse_power_6_left ;
      slot = ebolton_weapon ;
      }

      BoltOn {
      bolt = Bip01 R Hand ;
      model = models/bolton/apocalypse_power_5 ;
      slot = ebolton_weapon ;
      }

      BoltOn {
      bolt = Bip01 L Hand ;
      model = models/bolton/apocalypse_power_4_left ;
      slot = ebolton_weapon ;
      }

      BoltOn {
      bolt = Bip01 R Hand ;
      model = models/bolton/apocalypse_power_4_right ;
      slot = ebolton_weapon ;
      }

   }

and here is where i put the icon file:
Code: [Select]
C:\Program Files\Activision\Marvel - Ultimate Alliance\textures\ui\apocalypse_icons1.igb
does anyone see anything wrong with this???
1. i have also tried without the "1" at the end...

2. i have now tried remaining other character's icons to "apocalypse_icons1.igb and it still didn't work...so the problem is not with the icon file...it must be with something else...maybe the herostat but i don't know...the icons always appear on the character select screen but never in the actual game...

« Last Edit: July 25, 2008, 05:52pm by PacaveliTheDon »

Offline Cates

  • Moderator
  • Incredible Member
  • ***********
  • Posts: 545
  • Upvotes: 6
  • Marvel's First Family
Re: Apocalypse v1.5; Quasar v1.1 Released
« Reply #37 on: August 08, 2008, 09:56pm »
Immortal Slam is undergoing another rework to try and fix the damage issue.

I've never had the icon issue, so it's hard for me to fix it. Maybe there's a problem in the packages, but again, the icons are there in my game. I'll check.

Ultra Violence
  • Guest
Re: Apocalypse v1.5; Quasar v1.1 Released
« Reply #38 on: September 19, 2008, 07:14am »
Just wanted to say great job with  :apocalypse: although I seem to be having the same "no icons" issue, this seems to only be an issue when using a gamepad if that helps at all.

Offline PacaveliTheDon

  • Astonishing Member
  • ***
  • Posts: 100
  • Upvotes: 0
Re: Apocalypse v1.5; Quasar v1.1 Released
« Reply #39 on: September 19, 2008, 03:37pm »
Just wanted to say great job with  :apocalypse: although I seem to be having the same "no icons" issue, this seems to only be an issue when using a gamepad if that helps at all.

Ultra Violence is right...when i use the keyboard the icons appear...but when i use my Xbox 360 controller they don't show up...

Ultra Violence
  • Guest
Re: Apocalypse v1.5; Quasar v1.1 Released
« Reply #40 on: October 05, 2008, 07:12pm »
Well I've been fooling around with the files and I haven't figured it out yet, any luck Pacaveli?

Offline PacaveliTheDon

  • Astonishing Member
  • ***
  • Posts: 100
  • Upvotes: 0
Re: Apocalypse v1.5; Quasar v1.1 Released
« Reply #41 on: October 26, 2008, 11:24am »
no luck...doesn't seem like anyone but us gives a crap...

RmpG
  • Guest
Re: Apocalypse v1.5; Quasar v1.1 Released
« Reply #42 on: April 29, 2009, 05:26am »
I am having trouble instaling this mod, how to do it? :s

Offline BLaw

  • Admin - Blessed
  • Admin
  • Ultimate Member
  • ************
  • Posts: 7595
  • Upvotes: 1027
    • Marvel Mods Forum - Main Index
Re: Apocalypse v1.5; Quasar v1.1 Released
« Reply #43 on: April 29, 2009, 06:10am »
See lordmagneto his tutorial on installing mods.

Offline Teancum
  • Admin
  • Ultimate Member
  • ************
  • Posts: 5923
  • Upvotes: 112
Re: Apocalypse v1.5; Quasar v1.1 Released
« Reply #44 on: April 29, 2009, 10:23am »