Hello

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Author Topic: Jubilee Mod v3 (update 10-05-08)  (Read 51377 times)

Offline nodoubt_jr
  • Admin
  • Invincible Member
  • ************
  • Posts: 4934
  • Upvotes: 88
  • No Doubter
Re: Jubilee Mod v2 (fixed version, fixed crashing)
« Reply #45 on: July 20, 2007, 07:24pm »
to get a picture in the select you must edit characters_heads.PKGB in XML2\Packages\generated\maps\package\menus

heres the one i use it should have every character released so far
http://www.momoshare.com/file.php?file=0a6338bfa81d1ae184003df452f05db8

yep no sounds, dont know how to edit or add.  i'll check out energy blast to see what you mean.
Please search the forum before asking a question. I dont answer
PMs about modding, those questions should be posted in a public thread.
What im currently working on: http://marvelmods.com/forum/index.php?topic=2275.0
My mods are mine to booster/update, I will not give anybody permission to do it

Offline nodoubt_jr
  • Admin
  • Invincible Member
  • ************
  • Posts: 4934
  • Upvotes: 88
  • No Doubter
Re: Jubilee Mod v2 (fixed version, fixed crashing)
« Reply #46 on: July 20, 2007, 07:30pm »
ok i checked out energy blast and understand what you are saying, the trail is off to the side instead of behind it, sadly that is how the effects looks and other than recoloring and removing stuff i dont know how to edit effects.
Please search the forum before asking a question. I dont answer
PMs about modding, those questions should be posted in a public thread.
What im currently working on: http://marvelmods.com/forum/index.php?topic=2275.0
My mods are mine to booster/update, I will not give anybody permission to do it

ratmon
  • Guest
Re: Jubilee Mod v2 (fixed version, fixed crashing)
« Reply #47 on: July 20, 2007, 07:49pm »
Could I please get a copy of the you have know with angel in it? I really dont get how to editing the .pagb file work.


to get a picture in the select you must edit characters_heads.PKGB in XML2\Packages\generated\maps\package\menus

heres the one i use it should have every character released so far
http://www.momoshare.com/file.php?file=0a6338bfa81d1ae184003df452f05db8

yep no sounds, dont know how to edit or add.  i'll check out energy blast to see what you mean.

Offline nodoubt_jr
  • Admin
  • Invincible Member
  • ************
  • Posts: 4934
  • Upvotes: 88
  • No Doubter
Re: Jubilee Mod v2 (fixed version, fixed crashing)
« Reply #48 on: July 20, 2007, 07:52pm »
that one has angel, also a couple of the other mods (beast, jubilee, psylocke, cable, etc).
Please search the forum before asking a question. I dont answer
PMs about modding, those questions should be posted in a public thread.
What im currently working on: http://marvelmods.com/forum/index.php?topic=2275.0
My mods are mine to booster/update, I will not give anybody permission to do it

ratmon
  • Guest
Re: Jubilee Mod v2 (fixed version, fixed crashing)
« Reply #49 on: July 20, 2007, 07:52pm »
OR thanks for telling me.

jonchang
  • Guest
Re: Jubilee Mod v2 (fixed version, fixed crashing)
« Reply #50 on: July 20, 2007, 08:31pm »
Cool mod. Any screenies available?

Offline nodoubt_jr
  • Admin
  • Invincible Member
  • ************
  • Posts: 4934
  • Upvotes: 88
  • No Doubter
Re: Jubilee Mod v2 (fixed version, fixed crashing)
« Reply #51 on: July 20, 2007, 08:33pm »
Cool mod. Any screenies available?

look at pg 1 first post
Please search the forum before asking a question. I dont answer
PMs about modding, those questions should be posted in a public thread.
What im currently working on: http://marvelmods.com/forum/index.php?topic=2275.0
My mods are mine to booster/update, I will not give anybody permission to do it

Aotrs Commander
  • Guest
Re: Jubilee Mod v2 (fixed version, fixed crashing)
« Reply #52 on: July 21, 2007, 05:47am »
to get a picture in the select you must edit characters_heads.PKGB in XML2\Packages\generated\maps\package\menus

heres the one i use it should have every character released so far
http://www.momoshare.com/file.php?file=0a6338bfa81d1ae184003df452f05db8

Aha. Cheers! Thought there might some other trick.

Just as a suggestion - for total idiots like me - it might not be a bad idea to stick a note to that effect in the readme when/if you next update the Jubilee rar.

ok i checked out energy blast and understand what you are saying, the trail is off to the side instead of behind it, sadly that is how the effects looks and other than recoloring and removing stuff i dont know how to edit effects.

Fair enough. Like I said, I'm new at this so I've only got a vague idea what's possible. I always report anything that looks like potential bugs/glitches as technical feedback on principle (so as to hopefully help the developers!)

Aotrs Commander
  • Guest
Re: Jubilee Mod v2 (fixed version, fixed crashing)
« Reply #53 on: July 21, 2007, 10:31am »
Rapid globules isn't working at all. I've tried the fix (and the insensity mods); neither seems to be working. She's making a movement when the button is pressed, but nothing's coing out and no energy in being expended.

Anu suggestions?

Offline nodoubt_jr
  • Admin
  • Invincible Member
  • ************
  • Posts: 4934
  • Upvotes: 88
  • No Doubter
Re: Jubilee Mod v2 (fixed version, fixed crashing)
« Reply #54 on: July 21, 2007, 11:32am »
hold it down, the animation is a little weird so theres a delay. Its like Iron Man's Rapid move, hold it down and they will start comming out.  Thanks, comments that help are always good.
Please search the forum before asking a question. I dont answer
PMs about modding, those questions should be posted in a public thread.
What im currently working on: http://marvelmods.com/forum/index.php?topic=2275.0
My mods are mine to booster/update, I will not give anybody permission to do it

Aotrs Commander
  • Guest
Re: Jubilee Mod v2 (fixed version, fixed crashing)
« Reply #55 on: July 21, 2007, 12:52pm »
Interesting. I could get it work on the Keyboard once you told me that, but it didn't seem to want to work on my joystick. I had a play with my joystick mapped commands (since I've had lots of trouble in the past mapping both XML and MUA's commands in game) and with a bit of tweaking (i.e. recording the command to be press '5' and 'E', rather than press and release), I got it working now! Beautiful!

Offline nodoubt_jr
  • Admin
  • Invincible Member
  • ************
  • Posts: 4934
  • Upvotes: 88
  • No Doubter
Re: Jubilee Mod v2 (fixed version, fixed crashing)
« Reply #56 on: July 21, 2007, 12:56pm »
ok thanks, i dont play with a joystick so thanks for letting people know what might be the problem and how they can fix it. :)
Please search the forum before asking a question. I dont answer
PMs about modding, those questions should be posted in a public thread.
What im currently working on: http://marvelmods.com/forum/index.php?topic=2275.0
My mods are mine to booster/update, I will not give anybody permission to do it

Offline shadow

  • Astonishing Member
  • ***
  • Posts: 191
  • Upvotes: 1
  • when you encage the beast, the beast gets angry...
Re: Jubilee Mod v2 (fixed version, fixed crashing)
« Reply #57 on: September 11, 2007, 04:48pm »
does anybody know how to fix jubilee's energy blast?
the globules isn't realy correct, is it????

Offline nodoubt_jr
  • Admin
  • Invincible Member
  • ************
  • Posts: 4934
  • Upvotes: 88
  • No Doubter
Re: Jubilee Mod v2 (fixed version, fixed crashing)
« Reply #58 on: September 11, 2007, 05:12pm »
no the trail is suppose to be behind it, instead of too the side. I still havent found a fix for that, sorry.  At first i thought it was just the effect, but its not.
Please search the forum before asking a question. I dont answer
PMs about modding, those questions should be posted in a public thread.
What im currently working on: http://marvelmods.com/forum/index.php?topic=2275.0
My mods are mine to booster/update, I will not give anybody permission to do it

Houkai
  • Guest
Re: Jubilee Mod v2 (fixed version, fixed crashing)
« Reply #59 on: October 26, 2007, 09:19pm »
I need some help. I spend all night trying to "run" this mod. First time I copy the files, there was no Jubilee, and the power effect of all characters were lost. I reinstall the game. I decided to read more. It seems the game's limit 21 characters, so I decided to replace Pyro. Eventualy i successfully modify the herostat files and copy mods files. I launched new game and the only thing successfuly done is to erase Pyro and make fouth "questioned mark" character field. Also the Read Me file says: 3D HUD Model: XML2\UI\hud\characters\xxxx.IGB I couldn't find 3D HUD Model. And by the way what "xxxx" represent? So can somebody help me?

P.S. I realy sorry for the bad english, but first - I haven't slept for ~28 hours and english is not my native language.
« Last Edit: October 26, 2007, 09:26pm by Houkai »